“Ben Tanju’yu evimde yatırırım”

“Ben Tanju’yu evimde yatırırım” “Ben Tanju’yu evimde yatırırım”
A- A+
Reklam

CHP Düzce İl Kongresine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, burada bir vatandaşın partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geri dönüşüyle ilgili sorusuna çok önemli bir cevap verdi.

5 Kasım’da yapılacak CHP Büyük Kurultayında Genel Başkanı seçilmesi durumunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye dönüp, dönemeyeceği sorusuna olumsuz bir cevap vermeyen Özel, bu konuya yeni seçilecek Parti Meclisinin karar verebileceğini söyledi.

Tanju Özcan’a kapıları kapatmayan ve dönüşüne yeşil ışık yakan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel; "Tanju benim arkadaşım, kardeşim. Parti Meclisi verecek kararı. 5 Kasım'da seçilecek Meclis karar verecek. Bana kalsa ben Tanju'yu evimde yatırırım, Tanju bizim kardeşimiz ama Parti Meclisinin vereceği bir karara genel başkanın bir şey söylemesi doğru değil” dedi.

Özcan anında karşılık verdi

Özel’in bu açıklaması sonrası sosyal medya hesabından duyduğu memnuniyeti ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımında; “Teşekkür ederim Özgür Başkan. Önemli olan senin niyetin. Bugün gördüm ki niyetin halis. Duygu ve düşüncelerin için şükranlarımı sunuyorum. Kazanman için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler